el nostre equip

Professionals

VICTOR ARGÜELLES MARCOS

 • Fisioterapeuta COL 9882 i osteòpata. Exerceixo des de fa 10 anys procurant trobar sempre els desencadenants dels dolors, les molèsties, i/o dolències buscant una millora ràpida i duradora.
 • Lesions esportives, sobretot en corredors/ores , les típiques sobrecàrregues de l’esquena, entre d’altres, són els meus punts forts de cara a l’experiència que tinc. Sóc en aquest equip de terapeutes de diferents vessants per tal d’anar creixent com a terapeutes i com a grup multidisciplinar que som.

CARLA HERNANDO FERRER

 • Directora terapèutica i Gestora de Fisioessència des de fa 15 anys.
 • Fisioterapeuta col. 9447 i osteòpata amb formació complementaria en Teràpies Naturals i Massatge. Actulament immersa en el món de l’osteopatia Biodinàmica.
 • Ofereixo una visió global i entenedora al pacient sobre el seu estat de salut i benestar, proporcionant-li eines per a resoldre les seves dolències o lesions, per a que trobin el seu propi equilibri.

LEA SIEGEL

 • La Lea és estudiant de fisioterapia i ve del mon de l’esport, els salts de trampolí. És la terapeuta encarregada de fer massatges.

SILVIA HINTZMANN CAPDEVILA

 • Atenció al públic i recepció

LAURA BLANCO NOEL

 • Hola! Sóc la Laura Blanco, dietista a Fisioessència. Després d’estudiar Comunicació Audiovisual, frustrada per no haver trobat la meva “vocació”, vaig estar vivint i treballant uns mesos fora. I, tot i que sembli un tòpic, quan vaig deixar de buscar, vaig anar trobant poc a poc allò que m’agrada. Va ser un pas natural d’un interès personal que he tingut sempre en la cuina i l’alimentació saludable a una professió. M’he format a l’IFPS Roger de Llúria, l’únic centre d’Espanya on es forma en Dietètica des d’un enfoc ecològic i amb bases de naturopatia.
 • M’agrada pensar que ajudo la gent a millorar la seva salut a partir d’una alimentació conscient, saludable i respectuosa amb el planeta. Més que una “dieta” (paraula que intento evitar pel significat restrictiu que connota), prefereixo acompanyar-te en un canvi d’hàbits més profund, que s’integri en el teu dia, que sigui sostenible en el temps i contribueixi al teu equilibri físic, psíquic i emocional. Ja sigui per baixar de pes, millorar la salut digestiva, adaptar l’alimentació a l’activitat física, tractar alguna patologia, disminuir el consum de proteïna animal… Si vens a la consulta, procuraré donar-te les eines i els coneixements necessaris perquè puguis aplicar aquests canvis i fer-los perdurar.

FERRAN CREIXELL GUARDIOLA

 • Sóc Ferran Creixell Guardiola, fisioterapeuta i profesional de l’esport, amb formació centrada al tractament de patologies físiques amb técniques basades en la terapia manual i exercici terapèutic. En el ventall de técniques que aplico pel tractament de pacient, utilitzo ganxos, kinesiotapes, punsió seca, exercici físic i terapia manual.
 • Què podem fer per a tu? Tractar el dolor físic articular o muscular que una persona pot tenir al dia a dia o ja sigui en la pràctica esportiva, la millora de la técnica o d’algún gest esportiu i el dolor que pugui comportar la pràctica de l’exercici físic.

vols més informació?.

Contacta'ns.  Open chat
  ? Necessites ajuda?
  Hola ?
  Et podem ajudar en alguna cosa?